Tuinonderhoud

Kies voor 15 jaar expertise in tuinonderhoud


Houdt u wel van de charme van een prachtige tuin, maar ontbreekt het u aan tijd of groene vingers? Laat uw tuin onderhouden door een tuinman of hovenier, die ‘m met passie en vakkennis vertroetelt op het ritme van de seizoenen.

Tuinen Dhaenens is een expert in tuinonderhoud, met meer dan 15 jaar ervaring als tuinaannemer in de regio Waarschoot. Ook bij groenonderhoud gaan we voor de absolute perfectie en 100% klantentevredenheid. Kleine of grote tuin? Dat maakt ons niet uit!

WELK TUINONDERHOUD?  • Winter- en zomeronderhoud
  • Onkruid- en ongediertebestrijding
  • Gazons maaien, verticuteren en bemesten
  • Snoeien van planten, struiken en bomen
  • Ziekten en plagen
  • Schors of turf strooien

15 JAAR
ERVARING

EENMALIG OF MET EEN ONDERHOUDSCONTRACT


Tuinen Dhaenens staat in voor eenmalig onderhoud of met een flexibel onderhoudscontract.

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks tuinonderhoud, zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam en onberispelijk tuinaanzicht. Zonder zorgen en tegen een voordelige prijs.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK


Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.


MAAK EEN AFSPRAAK

Tuinonderhoud voor bedrijven


Referenties


Tuinen Dhaenens is de trouwe hovenier van bekende ondernemingen als Weba, Decathlon, Sunparks, Maldex, Belmedis of BTL.

Een verwilderde bedrijfstuin is nefast voor uw imago. Als onderneming kiest u daarom voor een regelmatig onderhoud van uw bedrijfstuin, park of groenzone.

Net als particulieren, heeft u keuze uit een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks tuinonderhoud met een flexibel contract.