Tuinontwerp

Creatief tuinontwerp
op maat


Verkiest u ook de charme van een gepersonaliseerde tuin? Tuinen Dhaenens staat voor creatief tuinontwerp met een extra dimensie. Voor esthetische en harmonieuze tuinen die tot rust brengen én inspireren.

Daarbij heeft u twee mogelijkheden: u laat alleen het tuinplan door ons ontwerpen, of u kiest voor een totaalformule inclusief de uitvoering van de werken.

Tuinplan in moderne of landelijke stijl


Een hedendaags en gepersonaliseerd tuinplan is mogelijk voor elk type tuin. Van knusse stadstuin tot majestueuze siertuin op het platteland. Moderne tuinen, landelijke tuinen, cottage- of kasteeltuinen…

Tuinen Dhaenens is uw betrouwbare partner voor het ontwerp, de realisatie én het onderhoud van de meest uiteenlopende stukjes groen.

Uw tuinontwerp in 5 stappen

1

stap

2

stap

3

stap

4

stap

5

stap

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK


Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.


MAAK EEN AFSPRAAK

UW TUIN IN PERMANENTE TOPVORM


Hebben we uw droomproject gerealiseerd? Of bent u best tevreden met uw huidige tuin? Dan kunt u ons ook inschakelen voor een periodiek onderhoud. Wij maken uw tuin zomer- of winterklaar, maaien het gras en nemen eender welke tuinklus voor onze rekening. Van snoeien en onkruidverdelging tot bladblazen of bemesten.