Zwemvijvers

Zwemvijvers: leuker dan zwembaden!


MOOI, ECOLOGISCH & GEZOND


Waarom u beter kiest voor een zwemvijver en niet voor een zwembad? Zwemvijvers vragen veel minder onderhoud dan binnen- of buitenzwembaden. Een zwemvijver is ook mooier, ecologischer en gezonder voor het lichaam en de huid.

En zeg nu zelf, wat is leuker dan waterpret in de vrije natuur? Ook de flexibiliteit van zwemvijvers is een voordeel. U kunt makkelijk kiezen voor een afwijkende vorm of maat, in harmonie met uw tuin en het landschap.


15 JAAR
ERVARING

Duurzame zwemvijvers van topkwaliteit


HOOGWAARDIGE MATERIALEN


Voor de aanleg van zwemvijvers gebruiken we hoogwaardige materialen van het merk Firestone. Dit zowel voor de constructie als de afwerking.

Ook onze vijverfolie en luchtpompen zijn van de beste kwaliteit op de markt op het vlak van rendement, performante en veiligheid. Daarom ook onze uitgebreide kwaliteitsgarantie van vijf jaar op elke zwemvijver!

5 jaar garantie


Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op planten, verhardingen, verlichting, vijvers, zwembaden.

REINIGING ZWEMGEDEELTE


De reiniging van het zwemgedeelte verloopt meestal mechanisch via een zwembadrobot. Uw vijver wordt bij normaal gebruik gewoon gevuld met leidingwater. Indien nodig, kunnen we de hardheid van het water bijsturen.

VIJVERBENODIGDHEDEN EN -ONDERHOUD


Heeft u al een (zwem)vijver? Ontdek ons assortiment vijverbenodigdheden voor zowel grote als kleine vijvers. Bij Tuinen Dhaenens vindt u alles voor een duurzaam onderhoud. Van filters en luchtpompen tot verwarmingselementen, uv-lampen, waterbehandelingsproducten of decoratie. Reken ook op ons deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe waterplanten.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK


Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.


MAAK EEN AFSPRAAK

BREDE INFRASTRUCTUUR


Onze uitgebreide infrastructuur een extra troef. Zo hebben we onze eigen container vrachtwagen, graafmachines, zitmaaiers, hakselaars, ...

RESTYLING VAN UW BESTAANDE TUIN


Om de zoveel jaar frist u wel eens uw woning op, maar uw tuin blijft vaak onaangeroerd. Haal meer plezier uit uw tuin en kies nu voor een creatieve restyling van uw favoriete stukje groen. Weet je niet waar te beginnen?