Gerenommeerde tuinaannemer uit Oost-Vlaanderen


Tuinen Dhaenens uit Waarschoot is een hoveniersbedrijf in hart en nieren. Onder leiding van Geert Dhaenens staat Tuinen Dhaenens in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen gekend als een gerenommeerde tuinaannemer met meer dan 20 jaar ervaring en knowhow in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Eerlijke prijzen, een uitstekende service en prachtige realisaties maken van Tuinen Dhaenens dé partner voor uw (exclusieve) tuinprojecten.

Tuinconcepten met specialisatie in zwemvijvers en zwembaden


Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in totaalprojecten: grondwerken, verhardingen, beplantingen, beregening, tuinverlichting, rioleringswerken… en in het bijzonder zwemvijvers en zwembaden.

We zijn een unieke speler op de markt daar we uw zwemvijver of zwembad volgens uw wensen en filosofie perfect kunnen integreren in uw tuin als een oase van rust en positieve energie…

De 5 jaar garantie die we bieden op onze projecten getuigt van de oprechte overtuiging van onze unieke aanpak en duurzame materialen.

Tuinonderhoud in Oost- en West-Vlaanderen


Na de aanleg van uw tuin volgt een zeer belangrijke opvolging: het onderhoud van de tuin. Ook daarvoor kan u volledig vertrouwen op het professionalisme, de goed service en eerlijke prijzen van Tuinen Dhaenens uit Waarschoot.

Tuin ontwerpen volgens de natuurelementen


Aarde, lucht, water en vuur, zijn de vier natuurelementen die een voorname rol spelen in elke tuin die door Tuinen Dhaenens ontworpen en aangelegd wordt. Elke tuin die we aanleggen beschouwen we als een uniek kunstwerk. De sfeer die er heerst, is niet iets wat we kunnen uitleggen in woorden, u kan het simpelweg voelen en ervaren.

Familiebedrijf


Tuinen Dhaenens is een echt familiebedrijf dat veel belang hecht aan relatie tussen mensen en hun tuin. Vader Geert Dhaenens kijkt overigens uit naar 2020, het moment waar zijn 2 zonen, Niels en Gilles, het tuinbedrijf zullen versterken na het afwerken van hun professionele groenopleidingen.

Missie en overtuiging


“Invest wisely in beauty and it will serve you all the days of your life”

– F. Loyd Wright (architect)

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.

Maak een afspraak