Transformeer je buitenruimte tot een gezellige leefruimte


Tuinen Dhaenens is officieel verdeler van zonwering van het Italiaanse Corradi


Ze ontwerpt en produceert sinds 1978 maatgemaakte overkappingen voor openbare en private ruimtes en is sinds kort een onderdeel van de Renson Group. Met Corradi biedt Tuinen Dhaenens terrasoverkappingen aan in verschillende stijlen en kleuren naargelang uw tuin en wensen.

Corradi terrasoverkappingen transformeren elke buitenruimte tot een gezellige leefruimte


Een ideale balans van vorm en essentie

Ze vormen de perfecte oplossing om het hele jaar door van uw terras te kunnen genieten. Ze beschermen zowel tegen een onverwachte regenbui als felle zon. Dankzij optionele LED verlichting en warmtestralers wordt een volwaardige cosy leefruimte gecreërd voor alle seizoenen.
De terrasoverkappingen kunnen aansluitend aan de gevel van uw woning gebouwd worden of losstaand in uw tuin.

Corradi’s bioklimatische pergola’s zijn aluminium buitenconstructies


Voorzien van een dak van zonwerende lamellen die verstelbaar zijn met behulp van een afstandsbediening, of in sommige gevallen handmatig.

Dankzij de rotatie van de lamellen, kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen: afhankelijk van de invalshoek, kan de mate van het zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte bepaald worden, en kan dus ook de temperatuur geregeld worden. Ook wanneer het regent is het goed vertoeven onder de bioklimatische pergola, want als de lamellen volledig gesloten zijn, is de overkapping geheel waterdicht.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Laat je inspireren


Maak een vrijblijvende afspraak

Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.

Maak een afspraak

5 Jaar garantie

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op planten, verhardingen, verlichting, vijvers, zwembaden.

Een tuin tot in de perfectie


Bij tuinen Dhaenens kies je voor een perfect afgewerkt totaalproject. Hoe groot jouw tuin ook is, een gezellig stadstuintje of een grote landelijke tuin, iets strakker en moderner of een kasteeltuin. Het is de filosofie erachter die telt. Een tuin met zwembad die inspireert en intrigeert. Een tuin die tot leven komt. Daarvoor moet je bij Tuinen Dhaenens zijn.