Daarbij heeft u twee mogelijkheden: u laat alleen het tuinplan door ons ontwerpen, of u kiest voor een totaalformule inclusief de uitvoering van de werken.

Tuinen Dhaenens is uw betrouwbare partner voor het ontwerp, de realisatie én het onderhoud van de meest uiteenlopende stukjes groen.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Uw tuinontwerp in 5 stappen


1

Kennismaking


Eerst willen we graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.

Daarbij geven we u een helder overzicht wat mogelijk is binnen uw budget en wanneer we uw project kunnen realiseren. Dit kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend.

2

Opvolgingsgesprek


Bent u overtuigd van onze meerwaarde? Dan komen we graag opnieuw bij u langs, vergezeld van onze tuinarchitect.

Hij beantwoordt al uw concrete vragen over de inrichting van uw tuin. Hij reikt u ook frisse ideeën aan om de mogelijkheden van uw perceel maximaal te benutten.

3

Inventarisatie en opmeting


Tijdens ons derde bezoek nemen we niet alleen onze tuinarchitect mee, maar ook een high-end meettoestel.

We inventariseren de bestaande verhardingen en meten uw tuin helemaal op. Ook hoogtemetingen zijn mogelijk. Zo vermijdt u later onverwachte problemen bij de uitvoering.

4

Voorontwerp


We creëren enkele creatieve tuinontwerpen en geven u een helder beeld van hoe uw nieuwe tuin er binnenkort zal uitzien.

Vervolgens finetunen we samen uw ontwerp, tot u er van plant tot struik bent van overtuigd.

5

Definitief ontwerp


U ontvangt van ons een zorgvuldig opgemaakt presentatieplan.

Dit bestaat uit een verhardingsplan, beplantingsplan, verlichtingsplan, aanduidingen voor nutsleidingen en een heldere offerte voor de materialen én uitvoering van uw project.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij willen graag weten wat uw tuin voor u betekent. En wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. Laten we eens afspreken, volledig vrijblijvend. Dan kunnen we u een helder overzicht geven wat mogelijk is binnen uw budget.

Maak een afspraak

5 Jaar garantie

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op planten, verhardingen, verlichting, vijvers, zwembaden.

Uw tuin in permanente topvorm


Hebben we uw droomproject gerealiseerd? Of bent u best tevreden met uw huidige tuin?

Dan kunt u ons ook inschakelen voor een periodiek onderhoud. Wij maken uw tuin zomer- of winterklaar, maaien het gras en nemen eender welke tuinklus voor onze rekening. Van snoeien en onkruidverdelging tot bladblazen of bemesten.