Exclusieve zwembaden


Biologische zwembaden en zwemvijvers


De biologische zwembaden en zwemvijvers van Tuinen Dhaenens zijn net zoals natuurlijk water, er komen geen chemische producten of chloor meer aan te pas. We maken gebruik van geïsoleerde bacteriën in een filter om de opgeloste deeltjes en mineralen in het water te verteren en op die manier het water in evenwicht te brengen.

Onze zwembaden hebben een natuurlijke, neutrale geur en zijn perfect gezond voor iedereen. Ook baby’s en zwangere vrouwen hoeven niet langer te vrezen voor irritaties en allergische reacties van de chloramines op het ademhalingsstelsel.

De complete afwezigheid van chemische producten in zwembadwater getuigt van respect voor de natuur en is een ecologische en duurzame manier van zwemmen.

Exclusieve zwembaden met hoogwaardige materialen


Tuinen Dhaenens creëert exclusieve zwembaden met hoogwaardige materialen voor constructie en afwerking.

We kiezen bewust voor monobloc zwembaden omwille van maatwerk- en kleurmogelijkheden, snelheid van plaatsing en naadloze integratie binnen onze totaalconcepten.

Naadloze integratie in je tuin


Na een vlugge schets wordt al snel duidelijk dat Tuinen Dhaenens over het vereiste inzicht beschikt om jouw zwembad ideaal te positioneren zonder afbreuk te doen aan het uitzicht over jouw tuin. Bij het uiteindelijke ontwerp staat harmonie steeds voorop.

“Een zwembad maakt voor ons deel van een totaalconcept. Het mag geen alleenstaand onderdeel worden, het zwembad moet altijd in het grotere geheel van de tuin passen” aldus Geert Dhaenens.

Zwembaden met 4 dimensies


Bij de aanleg van een zwembad wordt nagedacht over de lengte, breedte en diepte. Bij Tuinen Dhaenens voegen we daar een vierde dimensie aan toe: de hoogte.

Bomen, struiken of beplanting kunnen je zwembad al snel overschaduwen. Misschien niet tijdens de eerste jaren na aanplanting, maar zeker wanneer ze beginnen te groeien. Vandaar dat we een doordachte keuze maken over de beplanting rond uw zwembad.

Met verlichting kan je overigens bepaalde delen van je zwembad en je tuin extra in de kijker zetten. Met een goed geplaatste belichting accentueer je bijvoorbeeld een hoge boom, bloemenperk of de waterpartij van je zwembad.

Heeft u een vraag of wenst u een offerte?

Laat je inspireren


Maak een vrijblijvende afspraak

Tuinen Dhaenens is gespecialiseerd in de betere zwembaden.
Dat betekent dat we spreken over zwembaden vanaf € 50.000.

Maak een afspraak

5 Jaar garantie

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op planten, verhardingen, verlichting, vijvers, zwembaden.

Een tuin tot in de perfectie


Bij tuinen Dhaenens kies je voor een perfect afgewerkt totaalproject. Hoe groot jouw tuin ook is, een gezellig stadstuintje of een grote landelijke tuin, iets strakker en moderner of een kasteeltuin. Het is de filosofie erachter die telt. Een tuin met zwembad die inspireert en intrigeert. Een tuin die tot leven komt. Daarvoor moet je bij Tuinen Dhaenens zijn.